Cosmetice

Brands

Filtreaza dupa pret

Produsele cosmetice nu au fost niciodata dedicate exclusiv doamnelor. Signoria va prezinta colectia Gentleman de cosmetice pentru barbati apartinand renumitului brand Sabon. Domnii vor fi fara indoiala sedusi de textura, parfumul si eficienta luxoaselor produse cosmetice Sabon.
Un gentleman desavarsit este constient de aspectul sau fizic si stie ca a fi ingrijit este in primul rand o chestiune de politete. Tocmai de aceea, va aprecia un gel de dus pentru barbati sau o crema de maini pentru barbati realizate din ingrediente naturale.  

 • GEL DUS GENTLEMAN

  ULEI DE DUS GENTLEMAN 400 ml

  Sabon

  72 lei

  ULEI DE DUS GENTLEMAN 400 ml

  COD: 1477

  Gel de dus barbatesc cu o esenta foarte senzuala si masculina, bazata pe o formula secreta si un amestec de uleiuri aromatice selectionate.

 • ULEI DE DUS GENTLEMAN BLUE 400 ml

  ULEI DE DUS GENTLEMAN BLUE 400 ml

  Sabon

  72 lei

  ULEI DE DUS GENTLEMAN BLUE 400 ml

  COD: 8330

  Gel de dus hidratant, cu uleiuri de masline, avocado, jojoba si germeni de grau. Imbogatit cu Omega 3,6,7,9 si vitaminele A si E. Fara SLS si parabeni. Aroma masculina de citrice, lemn si piper.

 • ULEI DE DUS GENTLEMAN MINI

  ULEI DE DUS GENTLEMAN MINI 60 ml

  Sabon

  30 lei

  ULEI DE DUS GENTLEMAN MINI 60 ml

  COD: 7820

  Un sapun lichid unic ce confera pielii hidratarea si catifelarea de care are nevoie. Gratie continutului bogat in uleiuri esentiale de masline, avocado, jojoba si germeni de grau, produsul pastreaza echilibrul de hidratare natural al pielii.

 • CREMA MAINI GENTLEMAN

  CREMA DE MAINI GENTLEMAN 60 ml

  Sabon

  42 lei

  CREMA DE MAINI GENTLEMAN 60 ml

  COD: 8091

  Crema de maini ce contine ingrediente naturale ca Aloe Vera si unt de Shea.

 • SET CALATORII GENTLEMAN

  SET DE CALATORII GENTLEMAN 90 ml

  Sabon

  82 lei

  SET DE CALATORII GENTLEMAN 90 ml

  COD: 7841

  Tot ce este necesar pentru ingrijirea pielii in timpul calatoriilor intr-un set unic: crema de maini, after shave si crema de ras, toate in recipiente de 30 ml, usor de folosit si transportat.

 • SET CALATORIE GENTLEMAN BLUE

  SET CALATORIE GENTLEMAN BLUE

  Sabon

  82 lei

  SET CALATORIE GENTLEMAN BLUE

  COD: 8393

  Tot ce este necesar pentru ingrijirea pielii in timpul calatoriilor intr-un set unic: crema de maini, after shave si crema de ras, toate în recipiente de 30 ml, usor de folosit si transportat.